2021. május 6., csütörtök

Új hónap, új hozzáállás

Avagy: kis változások, remélhetőleg jó irányba

Itt a május, beköszöntött egy új hónap, ráadásul a tavasz amúgy is mindig jó idő a változásra, változtatásra. Így hát alkalmasnak látszik a pillanat egy kis szolgálati közleményre, hogy milyen változásokat-változtatásokat tervezek a blogon.

Nyugalom, a Könyvturista továbbra is rendületlenül könyvezik, nem vész el - csak egy icipicit átalakul!

A blog nemrég ünnepelte féléves fennállását - ezúton is köszönök szépen még egyszer minden egyes olvasómnak minden egyes olvasást!!!
Ez az félévforduló arra is inspirált, hogy egy kicsit számot vessek a terveimmel, a beosztással, az elképzeléseimmel - meg persze a realitással.
Nagyon örülök, hogy sikerül többé-kevésbé folyamatosan, heti szinten posztolgatnom, nem történtek nagyobb kimaradások. Mindennek alapján úgy érzem, hogy a #HetiTéma projekt ezzel alapvetően már be is váltotta a rendeltetését: inspirált arra, hogy igyekezzek hetente összeszedni valamilyen témát, ötletet, mondanivalót, amiről írhatok.
Közben az élet is alakul, változik, és mindent egybevetve úgy gondolom, legjobb lesz, ha innentől kezdve nem veszem külön kategóriának a #HetiTéma bejegyzéseket, "csak" posztolok, ahogy időm és energiám engedi - remélhetőleg és terveim szerint továbbra is legalább hetente egyszer, de ha úgy adódik, természetesen akár többször is!
Így viszont nem teszek magamra túlzott nyomást azzal, hogy hetente próbáljam tartani az egységes ritmust/beosztást, hanem ha esetleg úgy adódik, hogy kimarad egy hét, sebaj, ha több rövidebb posztot tennék ki egy héten, ám legyen, ha inkább hosszabb bejegyzéseken dolgozgatok sorozatosan, jöhet - és így tovább.
Pláne, hogy ahhoz, hogy legyen miről írnom, bizony olvasni is kell (meg filmet nézni, meg könyveket találni, és a többi...), nem lehet minden nap csak blogolni, ugyebár - na ja, az a napi huszonnégy óra sosem elég!
Remélem, hogy akik eddig olvastak, ezután is velem tartanak a könyvturistás kalandozáson, és továbbra is tudok érdekes, szórakoztató, informatív, hasznos, elgondolkodtató tartalommal szolgálni minden kedves idelátogatónak!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése